Deel Pand V&D Zeist verhuurd aan Boekenfestijn

Er is deels een nieuwe invulling voor het lege V&D-pand in Zeist. De boekenoutlet Boekenfestijn neemt zijn intrek op de helft van de begane grond en de kelder.

Boekenfestijn gaat zijn spullen - boeken en cadeauartikelen - in het pand aan de 1e Hogeweg zetten. Die spullen zijn de restanten uit het voormalige V&D-pand in Uden, waar de boekenoutlet zat sinds het faillissement van V&D, aangevuld met nieuwe boeken en aanverwante artikelen vanuit het hoofdkantoor. Vanwege herontwikkeling van de locatie in Uden, moet de boekenoutlet daar uit. Uden was, en Zeist wordt, de enige plaats in Nederland waar Boekenfestijn een permanente winkel heeft. In veel andere gemeenten in Nederland en België strijkt het bedrijf rondreizend neer met een vergelijkbaar aanbod.

Naar verwachting gaan de deuren volgende week woensdag al open. ,,Afgesproken is dat ze voor een half jaar huren, met mogelijkheden voor verlenging." Er wordt nog steeds gekeken naar een structurele oplossing voor het pand.

Patist: ,,Voor de winkelstand is het heel goed nieuws. Er is nu meer reuring in het pand. Boekenfestijn betrekt de kelder en het linkerdeel van de begane grond, met de doorgang naar het Emmaplein. Ook voor het Emmaplein is dat een goede ontwikkeling. We hopen dat andere winkeliers vanwege de reuring in het pand geïnteresseerd zijn om de andere helft van de begane grond of de verdiepingen te huren." Nu de helft van de begane grond nog leeg is, wordt er optisch een scheiding aangebracht.
Het V&D-pand heeft anderhalf jaar leeg gestaan. Alleen de HEMArkt heeft er gedurende een periode van drie maanden in gezeten. 

FUNDAmenteel beter

Uiteraard is onze organisatie aangepast aan de huidige tijd. Heeft u de wens om uw woning zelf te verkopen? Dan hebben wij daar een model voor ontwikkeld. Samen de vraagprijs bepalen en wij verdelen het werk. Vraag ons naar de actuele tarieven: 030-2077880.

Inspireren en ontzorgen

Informeren, ondersteunen bij het zoeken van een nieuwe woning of bedrijfsruimte, vanaf de eerste oriëntatie tot en met de levering bij de notaris.

Recent bekeken