Aanpak werkt, Transparant en Glashelder

Patist Makelaardij en Taxatiebureau begint langzaam aan een opmars in de Zeister Makelaardij.

Patist Makelaardij heeft gekozen voor een rustige opbouw en marketing in de Zeister markt. Na ruim 20 jaar in de Zeister markt te hebben geopereerd is het ons bekend dat heel hoog van de toren blazen geen zin heeft. Het gaat om een gedegen aanpak en vertrouwen. Inmiddels zijn er al een aantal aankoopopdrachten uitgevoerd, enkele woningen verkocht en de portefeuille van bedrijfspanden groeit gestaag. U hoort ons al met al niet klagen.

Uiteraard vinden wij het leuk om ons aanbod te vergroten. Hiertoe nodigen wij iedereen uit om ons te benaderen voor een oriënterende afspraak. Gaat het om een appartement, gezinswoning of villa/landgoed, wij denken de meest geschikte partner voor u te zijn. Wij zijn bereikbaar onder 030-277880.

FUNDAmenteel beter

Uiteraard is onze organisatie aangepast aan de huidige tijd. Heeft u de wens om uw woning zelf te verkopen? Dan hebben wij daar een model voor ontwikkeld. Samen de vraagrprijs betalen en wij verdelen het werk. Uw kosten? Slechts € 1.295 inclusief BTW.

Inspireren en ontzorgen

Informeren, ondersteunen bij het zoeken van een nieuwe woning of bedrijfsruimte, vanaf de eerste oriëntatie tot en met de levering bij de notaris.

Recent bekeken