Van Kopersmarkt naar Verkopersmarkt. De Woningmarkt in beweging.

Nadat de randstad vorig jaar een duidelijke opwaartse beweging in het aantal transacties heeft doorgemaakt is de woningmarkt nu ook duidelijk op de Utrechtse Heuvelrug aan het veranderen. De transactiesnelheid gaat duidelijk omhoog waardoor er weer een gezonde druk op de markt gaat ontstaan.

Wij hebben een uitstekend contact met onze collega NVM Makelaars en wisselen alle transacties middels het NVM systeem met elkaar uit. Zo weten hoe de markt beweegt en waar de veranderingen zitten. Het meest opmerkelijke is het afnemen van de doorlooptijd bij de verkoop van woningen en appartementen. Waar een appartement tijdens de crisisperiode makkelijk een jaar te koop kon staan is deze verkooptijd gereduceerd naar 3-4 maanden. Eengezinswoningen in het marktsegment tot € 400.000 - € 700.000 kennen zelfs een verkooptijd van 4-6 weken. Uiteraard is een reële prijsvorming van belang. Bij een te hoge vraagprijs kan de woning "blijven staan".

Bent u benieuwd naar de verkoopkansen van uw woning? Bel ons dan voor een vrijblijvend en gratis advies gesprek. Wij kunnen uw woning vergelijken met de woningen die verkocht zijn om zo tot een reële vraagprijs te komen. 

FUNDAmenteel beter

Uiteraard is onze organisatie aangepast aan de huidige tijd. Heeft u de wens om uw woning zelf te verkopen? Dan hebben wij daar een model voor ontwikkeld. Samen de vraagrprijs betalen en wij verdelen het werk. Uw kosten? Slechts € 1.295 inclusief BTW.

Inspireren en ontzorgen

Informeren, ondersteunen bij het zoeken van een nieuwe woning of bedrijfsruimte, vanaf de eerste oriëntatie tot en met de levering bij de notaris.

Recent bekeken