Patist Makelaardij & Taxatiebureau adviseert en verkoopt nieuwbouwproject Walkarthouse in Zeist

Het voormalige gemeentekantoor van Zeist op de Slotlaan hoek Jufferstraat te Zeist wordt herontwikkeld/herbestemd tot een fraai ontworpen en van luxe materialen uitgevoerd appartementen complex "Walkarthouse". Fraai wonen in Art Deco Stijl.

Direct na de zomer van 2015 zijn wij door projectontwikkelaars Huub Verwoolde en Cees Jan Zegers gebeld voor advies voor de aankoop van betreffende locatie. Na een korte en intensieve periode hebben wij de projectontwikkelaars kunnen voorzien van de juiste analyse en marktinformatie om het perceel grond met opstallen aan te kunnen kopen.

In de periode daaropvolgend is de projectonwikkelaar met architect OPL uit Utrecht tot een zeer fraai en luxe ontworpen appartementen complex gekomen. De plattegronden zijn zeer divers en lopen uiteen van ca. 75m² tot ca. 282m². Het gemiddelde van de appartementen heeft een oppervlakte van ca. 120m². Voor ieder appartement is een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage gesitueerd.

Recent is het verkoopteam van het "Walkarthouse" definitief samengesteld en bestaat uit:

  • Patist Makelaardij en Taxatiebureau (030-2077880 - info@patistmakelaardij.nl )
  • van Pas Makelaars
  • Brecheisen Nieuwbouw Makelaars uit Utrecht 

Bent u geinteresseerd in een appartement dan adviseren wij u nu al in te schrijven middels een e-mail aan info@patistmakelaardij.nl of te bellen met 030-2077880

FUNDAmenteel beter

Uiteraard is onze organisatie aangepast aan de huidige tijd. Heeft u de wens om uw woning zelf te verkopen? Dan hebben wij daar een model voor ontwikkeld. Samen de vraagprijs bepalen en wij verdelen het werk. Vraag ons naar de actuele tarieven: 030-2077880.

Inspireren en ontzorgen

Informeren, ondersteunen bij het zoeken van een nieuwe woning of bedrijfsruimte, vanaf de eerste oriëntatie tot en met de levering bij de notaris.

Recent bekeken