Opdracht op Landgoed Beukenrode uitgebreid!

Na een opstartfase met het verhuurbeheer van de vrij komende kantoorruimten op Landgoed Beukenrode is onze opdracht uitgebreid en zullen wij met ingang van 1 januari 2016 tevens het beheer van dit toonaangevend Landgoed voeren.

Helder en Transparant werken is wat wij doen. Als je daarnaast je werkzaamheden met passie en plezier uitvoert dan leidt dit altijd tot een succes en grote mate van tevredenheid bij de klanten/opdrachtgevers.

Dit is de kern op basis waarvan wij van de Sint Augustinus Stichting een uitgebreide opdracht hebben gekregen om het toonaangevende Landgoed Beukenrode in beheer te nemen. Dit beheer wordt vanaf 1 januari 2016 uitgebreid tot een complete dienstverlening met alle facetten van het beheer. Wij zijn met recht trots op deze beheeropdracht en willen het voltallige bestuur op deze wijze bedanken voor het grote vertrouwen dat zij in ons kantoor hebben gesteld.

Bent u nieuwsgierig en wil u meer weten over Landgoed Beukenrode dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Tijdens kantooruren telefonisch via 030-2077880, en anders kunt u ons een email sturen naar info@patistmakelaardij.nl waarna wij contact met u opnemen.

FUNDAmenteel beter

Uiteraard is onze organisatie aangepast aan de huidige tijd. Heeft u de wens om uw woning zelf te verkopen? Dan hebben wij daar een model voor ontwikkeld. Samen de vraagrprijs betalen en wij verdelen het werk. Uw kosten? Slechts € 1.295 inclusief BTW.

Inspireren en ontzorgen

Informeren, ondersteunen bij het zoeken van een nieuwe woning of bedrijfsruimte, vanaf de eerste oriëntatie tot en met de levering bij de notaris.

Recent bekeken