Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Beukenrodelaan 2 H in Doorn 3941 ZP

Beukenrodelaan 2 H

3941 ZP Doorn
Huurprijs op aanvraag
030-2077880

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 300 m² In units vanaf 300 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te Huur;
Op “Landgoed Beukenrode” te Doorn
 
Aan de rand van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug ligt, in een prachtige, bosrijke omgeving, Landgoed Beukenrode. U kunt hier genieten van 5 ha natuurtuin, maar ook van de anonimiteit van het Landgoed, 26 ha park en bos....
Lees meer

Omschrijving

Te Huur;
Op “Landgoed Beukenrode” te Doorn
 
Aan de rand van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug ligt, in een prachtige, bosrijke omgeving, Landgoed Beukenrode. U kunt hier genieten van 5 ha natuurtuin, maar ook van de anonimiteit van het Landgoed, 26 ha park en bos.
 
Door de centrale ligging in Nederland, is Landgoed Beukenrode uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Ieder kantoorgebouw heeft voldoende eigen parkeergelegenheid. Bij het centraal gelegen hertenkamp vindt u tevens een ruime, gratis parkeergelegenheid.
 
Te Huur
Beukenrodelaan 2H:
  • ca. 300 m² kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping
  • Exclusief Gas Water en Elektra
Duurzaam en onderhoud
Het pand is recent geheel geschilderd en staat er uitstekend onderhoud bij met een geïsoleerd dak en dubbele beglazing. 

Heeft u interesse voor een huurvoorstel op maat in een van de kantoorgebouwen dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding op Landgoed Beukenrode.
U kunt hiervoor contact opnemen met Patist Makelaardij en Taxatiebureau 030-2077880, Kees Patist.
 
Historie:
Het monumentale pand “Beukenrode” kent een rijke historie.
Op de plaats van het huidige Jachthuis stond in de achttiende eeuw een hofstede met bijbehorende geometrisch aangelegde tuin met vijver. In 1819 kwam de hofstede in bezit van één van de drie grote landeigenaren in Doorn. Hij liet op de plek van de hofstede een zomerhuis bouwen. De vijver werd een S-vormige slingervijver die er nog steeds is. In 1872 werd het zomerhuis afgebroken. Een nieuw huis werd gebouwd, het toenmalige “Nieuw-Sterkenburg”, dat inmiddels het Jachthuis wordt genoemd.
Het Jachthuis is gebouwd Neo-Renaissancistische stijl met Italiaanse motieven. Het huis is tot 1950 particulier bewoond gebleven. In 1950 vestigden de Broeders van Onze Lieve Vrouwe van Lourdes er een internaat voor jongens in de leeftijd van 12 tot 18 jaar met aanpassingsproblemen.

In de tachtiger jaren heeft de Stichting Landgoed Beukenrode (voorheen St. Augustinusstichting) de taak van de Broeders overgenomen. De stichting wil het landgoed en het Jachthuis zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat behouden voor het nageslacht. In 2002 is het pand, zowel van binnen als van buiten, met veel zorg en liefde voor de oude historie opgeknapt. Het Jachthuis is recent  geheel en op kostbare wijze gerenoveerd en de Stichting Landgoed Beukenrode heeft nu als doelstelling om alle gebouwen te laten voldoen aan het energielabel C.
 
Perfecte werkomgeving:
Op het terrein van Landgoed Beukenrode heerst volledige rust. Geluiden van buitenaf zijn niet of nauwelijks hoorbaar. Een wandeling door het bos van Landgoed Beukenrode biedt ontspanning en natuur. Het bosgebied kan gebruikt worden voor diverse buitenactiviteiten. Inspanning en ontspanning gaan hierdoor hand in hand.
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Beschikbaar vanaf april/mei 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 300 m² Perceeloppervlakte 116825 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 300 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.