Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/488b97ed/fb98/4db0/be1e/c9a8bb835903/lange.jpg

Langbroekerdijk A 28 **

3947 BH Langbroek
Huurprijs € 1.500,- p.m.
030-2077880

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 120 m² In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur: kantoorruimte in Het Hoofdhuis Landgoed Sandenburg

Algemeen
Landgoed Sandenburg maakt deel uit van de befaamde Utrechtse Buitenplaatsen en is gelegen in het Langbroekerwetering gebied tussen de Utrechste heuvelrug en de Kromme Rijn in het Zuidoostelijke deel van de provincie


...
Lees meer

Omschrijving

Te huur: kantoorruimte in Het Hoofdhuis Landgoed Sandenburg

Algemeen
Landgoed Sandenburg maakt deel uit van de befaamde Utrechtse Buitenplaatsen en is gelegen in het Langbroekerwetering gebied tussen de Utrechste heuvelrug en de Kromme Rijn in het Zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht. Langs de idyllische 13e eeuwse wetering ligt een tiental historische buitenplaatsen met een middeleeuwse oorsprong. De meeste van deze kastelen zijn nog particulier bewoond, zo ook Kasteel Sandenburg.

Het Langbroekerwetering gebied grenst aan de Stichtse Lustwarande, een gebied dat zich uitstrekt tussen Rhenen en De Bilt. Doordat aan de route veel kastelen landgoederen liggen geniet deze locatie landelijk bekendheid.

Het Hoofdhuis op het landgoed wordt gedeeltelijk Te Huur aangeboden. Het betreft de zolderverdieping van het Hoofdhuis. Deze verdieping is met een eigen lift vanuit het souterrain bereikbaar. De ruimte is onderverdeeld in 5 kantoorkamers met fraai uitzicht over het Landgoed.
De ruimte is in totaal ca. 120m² groot.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van het landgoed is goed tot uitstekend te noemen. Vooral het eigen vervoer geniet de voorkeur, het openbaar vervoer is slechts beperkt hoewel er een uitstekende busverbinding over de Utrechtse Heuvelrug is. Het gehele complex heeft een centraal gelegen parkeerterrein, waar ook de andere huurders op het landgoed parkeren.

Samenstelling Landgoed Sandenburg
Het landgoed wordt nog door de familie Lynden van Sandenburg bewoond. Naast de bewoners/eigenaren zijn er nog een tweetal bedrijven gehuisvest. Als u besluit om op dit Landgoed te gaan werken wordt u de directe buur van onder andere het beursgenoteerde Aalberts Industries.

Duurzaamheid
Het Landgoed Sandenburg heeft Duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan. Zo is er een project gaande waarbij alle gebouwen waaronder Het Hoofdhuis op CO2 neutrale wijze wordt verwarmd middels hout dat afkomstig is uit de bossen op het landgoed zelf. Voor de elektra is een onderzoek gaande voor energiewinning uit zonnecollectoren. Op deze wijze streeft de huidige generatie van landgoed eigenaren naar continuïteit van het landgoed voor de volgende 100 jaar.

Servicekosten
Het pakket van geleverde diensten is zeer omvangrijk. De servicekosten zijn thans vastgesteld op 35,-- per m² per jaar.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 150,-- pm² per jaar (excl btw)

Huurtermijn
In eerste aanvang zullen de huurovereenkomsten een duur hebben van 5 jaar + 5 optiejaren.

Zekerheidsstelling
De huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter hoogte van 6 maanden huur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud
De huurder dient uitdrukkelijk goedkeuring van de Landgoedeigenaar te verkrijgen, aangezien de eigenaresse van het Landgoed zelf het Hoofdhuis bewoont behoort een kennismakingsgesprek met de huurder tot de goedkeuringsprocedure.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1906 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 120 m² Diversen In units vanaf 120 m² Aantal lagen 1
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Aantal verdiepingen
1
Turnkey
Ja

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.