Patist Makelaardij en Taxatiebureau

Wilhelminalaan 24
3701 BK Zeist
Tel: 030-2077880
info@patistmakelaardij.nl
Broekweg 5, 3956 NE Leersum, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 30.000,- p.j.
Broekweg 5 in Leersum 3956 NE

Omschrijving

Turn Key Kantoorruimte.

Te huur is deze zeer hoogwaardig en fraai afgewerkte vrijstaande Kantoorvilla welke is gelegen in het buitengebied van Leersum. Het Buurtschap Darthuizen heeft enkele zeer vooraanstaande villa's waar deze kantoorvilla zeker niet voor onder doet.

Deze unieke kantoorvilla van ca. 330m² VVO kantoorruimte is nu te huur voor een bepaalde periode van 2 jaar. Het afwerkingsniveau is zeer hoogwaardig en de kantoorruimte is daarmee met recht Turn Key te noemen. Door de gevarieerde indeling van diverse werkkamers alsmede een mooie grote directiekamer is het kantoor uitstekend voor een holdingkantoor.

Enkele kenmerken van dit object zijn:
-Er is zakelijk glasvezel aanwezig.
-Huurder sluit direct en zelf aan op de nutsvoorzieningen.
-De kantoorruimte wordt voor een bepaalde periode verhuurd.
-Opleveringsniveau in de huidige staat.
-De aanwezige woonruimte kan uitsluitend als onderdeel van de huurovereenkomst bedrijfsruimte in gebruik worden genomen.
-Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie van 3 maanden huur te stellen.
-De huurder geniet de nadrukkelijke goedkeuring van verhuurder (onder voorbehoud gunning)
-Er zijn geen servicekosten van toepassing, huurder dient wel gebruik te maken van het zakelijke glasvezelnetwerk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 30.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 327 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 327 m² Locatie toelichting De kantoorvilla is gelegen in het buitengebied van Leersum. De afrit naar de A-12 is het snelste te bereiken via de afrit Maarsbergen. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. recent gerenoveerd Onderhoud buiten toel. recent gerenoveerd