Patist Makelaardij en Taxatiebureau

Wilhelminalaan 24
3701 BK Zeist
Tel: 030-2077880
info@patistmakelaardij.nl
Steynlaan 19, 3701 EA Zeist, Winkelruimte (BOG) Vraagprijs € 525.000,- k.k.
https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/cc2f1f8a/a112/4846/b34a/c4fa5090ff0c/p1020493.jpg

Omschrijving

Te Koop; een uitstekende investering met bouwpotentieel.

Algemeen:
Op een perfecte zichtlocatie gelegen multifunctionele (winkel) ruimte.
De Steynlaan is een dynamische winkelstraat met direct belendend de beste ijssalon (Fressini) en de mooiste horecagelegenheid (Stan & Co) van de regio.
De ruimte is netjes en direct te betrekken. De boven gelegen zelfstandige appartementen zijn verhuurd voor onbepaalde tijd.

Ligging en bereikbaarheid:
De Steynlaan is, naast een belangrijke winkelstraat ook een doorgaande weg door het centrum van Zeist. De locatie is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als het openbaar vervoer. De op- en afritten van de A28 en A27 bevinden zich slechts op enkele autominuten rijden. Het centraal busstation bevindt zich op loopafstand.

Bestemming/gebruik:
Detailhandel alsmede zakelijke dienstverlening zoals bedrijven in de uitzendbranche, financiele sector of andere balie functies.

Extra bouwmogelijkheid:
Als extra mogelijkheid om een goed rendement te maken willen wij verwijzen naar Ruimtelijkeplannen.nl. Deze website biedt inzicht in de mogelijkheden van het pand. Onder detailinformatie is te zien dat de maximale bouwhoogte 14 meter is, en er dus nog een woonlaag op de bestaande bouw gerealiseerd kan worden.

Oppervlakte:
Het totale gebruiksoppervlak bedraagt circa 60 m² winkelruimte, 40 m2 magazijnruimte (grenzend aan de winkelruimte) alsmede totaal 40 m2 kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping. In de kelder bevindt zich nog een goede magazijnruimte met stahoogte van ca. 15m².

Parkeren:
Langs de openbare weg op de Steynlaan zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden.

Bijzonderheden: De 2 boven de winkel gelegen geheel zelfstandige appartementen zijn verhuurd aan een begeleid wonen instelling. Met een vaste huurwaarde op de verdieping van ca. € 21.000 per jaar (2 appartementen) heb je een uitstekende dekking op je vermogen. De winkel op de begane grond is nu tijdelijk verhuurd en kan leeg opgeleverd worden.

Pensioen in eigen beheer:
Het object is uitstekend geschikt als pensioenbelegging omdat de boven gelegen appartementen verhuurd zijn aan een begeleid wonen instelling die de appartementen van de eigenaar huurt. Als je als ondernemer de begane grond zelf in gebruik hebt kan je met een goed rendement zorgen voor ruim voldoende aflossing op termijn en zo je pensioen in eigen beheer opbouwen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 525.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1981 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² Verkoopoppervlakte 60 m² Perceeloppervlakte 123 m² Frontbreedte 700 cm Diversen In units vanaf 140 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen matig, redelijk Onderhoud buiten matig, redelijk Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1