Te huur: Gelegen op zeer fraai en authentiek Landgoed Sandenburg te Langbroek.

lang1 selectie koetshuis sandenburg aangepast(18) selectie koetshuis sandenburg (1) selectie koetshuis sandenburg (4) selectie koetshuis sandenburg (5) selectie koetshuis sandenburg (6) selectie koetshuis sandenburg (7) selectie koetshuis sandenburg (8) selectie koetshuis sandenburg (9) selectie koetshuis sandenburg (11) selectie koetshuis sandenburg (12) selectie koetshuis sandenburg (16) selectie koetshuis sandenburg (17) selectie koetshuis sandenburg (18) selectie koetshuis sandenburg (20) selectie koetshuis sandenburg (21) selectie koetshuis sandenburg (24) selectie koetshuis sandenburg (25) selectie koetshuis sandenburg (26) selectie koetshuis sandenburg (30) selectie koetshuis sandenburg (31) selectie koetshuis sandenburg (13) selectie koetshuis sandenburg (14) plattegrond begane grond plattegrond verdieping
€ 300,- /mnd
Adres: Langbroekerdijk A 26, 3947 BH Langbroek
Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 5.400 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.000 m²

Notitie

Algemeen

Algemeen
Landgoed Sandenburg maakt deel uit van de befaamde Utrechtse Buitenplaatsen en is gelegen in het Langbroekerwetering gebied tussen de Utrechste heuvelrug en de Kromme Rijn in het Zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht. Langs de idyllische 13e eeuwse wetering ligt een tiental historische buitenplaatsen met een middeleeuwse oorsprong. De meeste van deze kastelen zijn nog particulier... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00198
Vraagprijs € 300,- per maand (incl. servicekosten, incl. gas, incl. water, incl. elektriciteit, gestoffeerd)
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 30 december 2014
Laatste wijziging Vrijdag 13 juli 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 5.400 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.000 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 1.000 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Algemeen
Landgoed Sandenburg maakt deel uit van de befaamde Utrechtse Buitenplaatsen en is gelegen in het Langbroekerwetering gebied tussen de Utrechste heuvelrug en de Kromme Rijn in het Zuidoostelijke deel van de provincie Utrecht. Langs de idyllische 13e eeuwse wetering ligt een tiental historische buitenplaatsen met een middeleeuwse oorsprong. De meeste van deze kastelen zijn nog particulier bewoond, zo ook Kasteel Sandenburg.

Het Langbroekerwetering gebied grenst aan de Stichtse Lustwarande, een gebied dat zich uitstrekt tussen Rhenen en De Bilt. Doordat aan de route veel kastelen landgoederen liggen geniet deze locatie landelijk bekendheid.

Een van de bijgebouwen op het landgoed wordt gedeeltelijk te huur aangeboden. Het betreft het volledig gerenoveerde Koetshuis. Dit gebouw is thans geheel in gebruik als luxe kantoorruimte en verdeeld over 3 kantoorlagen. In totaal zijn er 18 royale werkkamers in het object gesitueerd alsmede een ruimte voor de lunch en voor het geven van presentaties. De kamers zijn per stuk of per meerdere te huur.

Op dit moment is voor verhuur beschikbaar:
Begane grond:
Kamer 0.4: 20m2 € 500,00 per maand
Kamer 0.8: 23m2 € 650,00 per maand
Eerste verdieping:
Kamer 1.3: 15m2 € 300,00 per maand
Kamer 1.7: 23m2 € 650,00 per maand
Kamer 1.8: 20m2 € 600,00 per maand

Voor meer informatie verwijzen wij met genoegen naar de website: WWW.SANDENBURG.NL

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van het landgoed is goed tot uitstekend te noemen. Vooral het eigen vervoer geniet de voorkeur, het openbaar vervoer is slechts beperkt hoewel er een uitstekende busverbinding over de Utrechtse Heuvelrug is. Het gehele complex heeft een centraal gelegen parkeerterrein, waar ook de andere huurders op het landgoed parkeren. Bij de eigen kantoorruimte is nog een aantal parkeerplaatsen aangelegd voor de directie.

Samenstelling Landgoed Sandenburg
Het landgoed wordt nog door de familie Lynden van Sandenburg bewoond. Naast de bewoners/eigenaren zijn er nog een tweetal bedrijven gehuisvest. Als u besluit om op dit Landgoed te gaan werken wordt u de directe buur van onder andere het beursgenoteerde Aalberts Industries.

Duurzaamheid
Het Landgoed Sandenburg heeft Duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan. Zo is er een project gaande waarbij alle gebouwen waaronder Het Koetshuis op CO2 neutrale wijze wordt verwarmd middels hout dat afkomstig is uit de bossen op het landgoed zelf. Voor de elektra is een onderzoek gaande voor energiewinning uit zonnecollectoren. Op deze wijze streeft de huidige generatie van landgoed eigenaren naar continuïteit van het landgoed voor de volgende 100 jaar.

Servicekosten
Het pakket van geleverde diensten is zeer omvangrijk. De servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Huurtermijn
De huurtermijnen zijn flexibel.

Zekerheidsstelling
De huurder dient een waarborgsom te stellen.

Voorbehoud
De huurder dient de uitdrukkelijk de toestemming van de Landgoedeigenaar te verkrijgen.

Recent bekeken