Te koop: De Genestetlaan 2F-5, 3705 BV Zeist

Het betreft hier de rechter unit, gevels worden een roldeur. Deze puien worden vervangen door een overheaddeur. De unit wordt per deur afgebakend met een scheidingswand. Deze foto's laat 3 units zien.
Nieuw in verkoop
€ 43.750,- v.o.n.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 35 m²

Notitie

Algemeen

Ben jij een Succesvol en Creatief Ondernemer?

Investeer nog voor het eind van het jaar in je eigen bedrijfsunit met eigen huisnummer en geniet dus van alle fiscale voordelen van dien!
Aan de Genestetlaan 2F te Zeist wordt een kleinschalig bedrijvencentrum “De Dichter” gerealiseerd in het huidige gebouw van een voormalig aannemersbedrijf.

Ben je geïnteresseerd in een kantoorunit:
- van ca.... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00513
Vraagprijs € 43.750,- v.o.n.
Servicekosten € 14,50
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 30 oktober 2018
Laatste wijziging Dinsdag 30 oktober 2018
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1992
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 35 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 35 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Beschutte ligging
Nabij snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij school

Omschrijving

Ben jij een Succesvol en Creatief Ondernemer?

Investeer nog voor het eind van het jaar in je eigen bedrijfsunit met eigen huisnummer en geniet dus van alle fiscale voordelen van dien!
Aan de Genestetlaan 2F te Zeist wordt een kleinschalig bedrijvencentrum “De Dichter” gerealiseerd in het huidige gebouw van een voormalig aannemersbedrijf.

Ben je geïnteresseerd in een kantoorunit:
- van ca. 35m² voor € 49.950,-- VON (rentelast ca € 208 per maand bij 5% rente)
- van ca. 58m² voor € 83.781 VON (rentelast ca. € 349 per maand bij 5% rente)
of in een bedrijfsunit / garagebox:
- van ca. 35m² € 46.813 VON (rentelast ca. € 195 per maand bij 5% rente)
- van ca 93m² voor € 114.437 VON (rentelast ca. € 477 per maand bij 5% rente)
Er zijn verschillende units met diverse maatvoeringen te koop. Ook kunnen er units gecombineerd worden zodat je flexibel bent voor de toekomst. Bijvoorbeeld 2 units naast elkaar en nu 1 unit verhuren waardoor de lasten van de andere unit lager uitkomen. Er is dus voor iedere ondernemer een mogelijkheid om zich op “De Dichter” te vestigen.

BTW:
Op de aankoop van een unit in De Dichter is een klein BTW bedrag verschuldigd. Dit bedrag komt uit op ca. € 60 per m² bedrijfsunit / kantoorunit dat gekocht word. Hierdoor is de aankoop ook zeer interessant voor Verenigingen / Stichtingen en niet BTW plichtige ondernemers.

Waarom is het kopen van een unit op “De Dichter” interessant. Door het eigen huisnummer kan je hier daadwerkelijk je bedrijf vestigen en diverse kosten zoals afschrijving (tot de WOZ waarde) op het onroerend goed ten laste brengen van de jaarlijkse winst. Voor iedereen is er een andere reden om te kopen maar in het algemeen is een aanvullende pensioenvoorziening de belangrijkste.

Uiteraard is het van groot belang om hier je eigen (belasting)adviseur over na te vragen omdat iedereen een advies op maat verdient.

Indeling

De bedrijfsunit bestaat uit een rechthoekige ruimte van ca. 3,8 x 9 m.

Centraal in het gebouw is een toiletunit gelegen voor de eigenaren van het complex. Met uitzondering van 2 kantoorunits zal hier gebruik worden gemaakt door de gevestigde ondernemers. Men dient deze ruimten zelf schoon te houden hetgeen vanuit de VVE geregeld kan worden.

Bijzonderheden

Nieuwe dakbedekking:
Het complex wordt voorzien van nieuwe dakbedekking met een garantietermijn van 10 jaar. Een en ander conform offerte Muijden Dakbedekking BV te Zeist

Duurzaamheid:
Alle kopers investeren mee in de aanschaf van 50 PV-Cellen die het geheel zullen voorzien in de basisbehoefte energie voorziening. De verwachting is dat het aantal PV cellen meer vermogen terug zal leveren aan het energienet dan dat het zal gebruiken. Het verbruik van iedere unit wordt met een tussenmeter opgenomen en jaarlijks gesaldeerd met de opbrengst van de energie middels PV-Cellen.

Voor beleggers:
Door een scherpe inkoop en zeer lage exploitatielasten op het bezit van kleinschalige bedrijfsunits / garageboxen binnen een VVE is het heel goed mogelijk een rendement van 6 - 8% te halen. Het zal geen uitleg hoeven dat dit rendement meer is dan dat je op een spaarrekening krijgt. Daarnaast is de belegging door de kleinschaligheid een goede spreiding van het vermogen en in de toekomst goed te verkopen.

Verhuur:
De units die te koop worden aangeboden zijn ook te huur. Vraag naar de huurvoorwaarden zoals prijs en minimale huurtermijn.

Plattegronden

Recent bekeken