Mijn favorieten

Taxatie

TAXATIES
Snel en goed
Een juiste taxatie is van groot belang. Het is secuur werk, waar de deskundigheid van een gecertificeerde specialist voor nodig is.

U heeft een taxatierapport nodig
Wij hebben een gespecialiseerd taxatieteam voor zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed.

Woning
U heeft een woning gekocht? Waarschijnlijk heeft u voor de financiering een taxatierapport nodig. Het is belangrijk dat de taxateur onafhankelijk is. Dat wil zeggen dat hij/zij niet bij de aankoop of verkoop betrokken is/was. Dat is een voorwaarde van de geldverstrekker. Ook bij een grote verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek kan een taxatierapport nodig zijn.

Ons werk levert altijd een gevalideerd taxatierapport op. Bij woningen vinden de validaties plaats bij iValidatie of NWWI.
Bedrijfsmatig vastgoed
We kunnen elk type commercieel vastgoed taxeren, zoals kantoren, winkels, horeca en bedrijfsruimten. Daarbij maakt het voor ons niet uit of het een verhuurd beleggingspand, een gehuurd pand of een eigen bedrijfspand is. We kunnen alle situaties taxeren.

Hier blinken wij in uit
Snel en goed
Concurrerende tarieven
Deskundigheid en volledigheid. Elk taxatierapport ziet onder andere op:
  • locatie
  • oppervlakte en inhoud
  • functionele indeling
  • kwaliteit van constructie, bouw en afbouw
  • staat van onderhoud
  • bestemming
  • rechten en plichten, zoals erfpacht en recht van overpad
  • kadastrale recherche
Elk taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers.
Het taxeren van vastgoed is specialistenwerk. Wij zijn u graag van dienst.
Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Bel gerust of vul het contactformulier in.  
https://hayweb.blob.core.windows.net/public/e62h1d/1/logo-tmi-tax.pnghttps://hayweb.blob.core.windows.net/public/e62h1d/1/logo-ivalidatie-tax.pnghttps://hayweb.blob.core.windows.net/public/e62h1d/1/logo-nwwi-tax.pnghttps://hayweb.blob.core.windows.net/public/e62h1d/1/logo-nvm-tax.pnghttps://hayweb.blob.core.windows.net/public/e62h1d/1/logo-nrvt-tax.pnghttps://hayweb.blob.core.windows.net/public/e62h1d/1/logo-vastgoedcert-tax.png